Laser Ontharen in Zaandam

anbos-logo-35

Wilt u laser ontharen in Zaandam? Door te kiezen voor Elina Beauty Clinic kiest u voor de beste behandelmethode en volledig effectief resultaat.

Wilt u van uw haargroei af en niet wekelijks of dagelijks uw benen, borst of genitale gebied scheren, waxen of epileren?

Kom dan naar onze Elina Beauty clinic in Zaandam en kies voor de bewezen, uiterst effectieve en veilige definitieve ontharing.

Laser ontharen bij Elina Beauty Clinic in Zaandam

Als u interesse heeft in laser ontharen bent u bij Elina Beauty clinic in Zaandam van harte welkom. Het laten laseren van ongewenste haargroei is een prima investering in uw natuurlijke schoonheid.

Doordat we binnen onze kliniek gebruik maken van innovatieve lasertechnieken, bent u altijd verzekerd van een direct zichtbaar en effectief resultaat.

Laser ontharen is een prima investering op lange termijn. Doordat de behandeling sneller is, bespaart u tevens op kosten en tijd. Definitief ontharen bij Elina Beauty Clinic in Zaandam staat garant voor een veilig en langdurig effect.

Onze hoogwaardige en doeltreffende lasertechnieken zorgen er tevens voor dat uw huid haar natuurlijke schoonheid terugkrijgt. Deze wordt zichtbaar en egaler en voelt zacht en glad aan. Parmant ontharen is daarmee een veilige en duurzame investering die geschikt is voor alle huidtype.

Ook is Elina Beauty Clinic aangesloten bij Anbos en werken met alle verzekeraars samen, zodat

Hoe werkt laserontharing in Zaandam?

De laserontharing is geschikt voor alle huidtypen. Laserontharing is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Bij Elina Beauty Clinic wordt gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde technieken voor laserontharing behandelingen.

Wij werken met de uiterst effectieve Lightsheer duet & Epildream one.

Lightsheer Duet laser Behandeling:

De Lumenis LightSheer is één van de beste professionele laserapparaten op dit moment.

Dankzij de speciale gepatenteerde technologie is de behandeling vrijwel pijnloos en uiterst effectief.

  • Doeltreffend & Optimaal comfortabel
  • Een gebundelde energiestraal die juist ook alle dieper gelegen haarwortels bereikt.
  • Op uw lichaamstype exact af te stellen golflengte, om gericht diep door te dringen.
  • Vernietigd het haarzakje waarna teruggroei definitief niet meer mogelijk is.

Een permanente oplossing door vernietiging van het haarzakje

Epildream one laser Behandeling:

Dankzij de geavanceerde technologie onthaart Epildream one is de behandeling snel, veilig en zeer krachtig. Voor ieder huidtype zelfs de zongebruinde huid.

Zeer goede reuslaten dankzij hyperselectiviteit met betrekking tot melanine worden betere resultaten behaald in minder sessies.

  • Voor iedere Huidtype
  • Zeer goede resultaten in minder sessies
  • Water-Chiller koelsysteem maakt de behandeling nog veiliger en aangenamer

Werkt met thermische energie (warmtebron)