Huidproblemen Zaandam

anbos-logo-35

Gezichtsbehandelingen in Zaandam

Wil jij een gezonde huid? Kies dan voor één van de gezichtsbehandelingen van Elina Beauty Clinic. De huid is niet alleen het grootste orgaan van het menselijk lichaam maar ook het meest in de oog springende orgaan.

Wanneer de huid beschadigd raakt, huid verzakt, oneffenheden ontstaan en vermoeid oogt. De gezichtsbehandelingen van Elina Beauty Clinic zijn erop gericht om jou de prachtige huid te geven die je verdient!

Wij gebruiken hiervoor alleen de beste merken die je het resultaat direct merkbaar is.

Binnen Elina Beauty Clinic wordt er gebruik gemaakt van verschillende medische peelings die ieder een unieke eigenschap hebben. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden in de keuze van de peeling en de sterkte hiervan.

Gaat u voor de Medik8 of Toskani beiden staan voor zeer duidelijke resultaten.Peelings zorgen voor een verbetering van uw huid en een frissere uitstraling. Bij Elina Beauty Clinic in Zaandam kunt u terecht voor de peelings van medik8. Met deze peeling kunnen onder andere huidveroudering, pigmentvlekken en acne behandeld worden.

  • Acne en ancelittekens
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels en huidveroudering
  • Grove poriën

Micro Needling

De behandeling voor een mooie stralende huid!

De miniscule gaatjes die tijden de microneedling behandeling in de huid worden gemaakt, zijn zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn. De kleine gaatjes moeten ervoor zorgen dat de huid zichzelf weer gaat herstellen en genezen.

Hierdoor wordt door het lichaam onder andere elastine en collageen aangemaakt. Deze twee stoffen zorgen er samen voor dat de huid volledig herstelt. Microneedling is effectief en zorgt voor een steviger en egaler huid.